Schrijf je in voor het Vier Toren Toernooi 2014!

vier toren tennis toernooi buren 2014 samba wk editionWe zijn wat later dan dat jullie wellicht van ons gewend zijn, maar het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het Vier Toren Toernooi editie 2014. Dit jaar worden er dubbels en mixen gespeeld in de categorieën 3 t/m 8 (18+). Het tennis toernooi wordt gehouden van zaterdag 28 juni – zondag 6 juli op het prachtige park van tennis vereniging Buren.

Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 14 juni!

De commissie is actief begonnen met de voorbereidingen. Dit jaar beschikken we over ons prachtige nieuwe clubhuis. Facilitair wordt ons toernooi hierdoor nog beter, gezelliger en kunnen we jullie met diverse culinaire hoogstandjes nog beter van dienst zijn. We draaien dus weer op volle toeren!

Omdat het toernooi samen valt met het WK in Brazilië hebben we gekozen voor een passend “Samba” thema! Gedurende de week zullen de diverse voetbalwedstrijden op groot scherm bij ons op de club te volgen zijn. Blijf dus niet thuis op de bank hangen, doe weer gezellig mee, zeg het voort, schrijf je in en laat je verrassen! Tot snel!

Meer informatie over het toernooi is te vinden onder het kopje ‘Toernooi info’ op deze website.

De inschrijving verloopt via toernooi.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s