Toernooi

Algemene Toernooi Informatie

Wat kunt u allemaal verwachten tijdens het VTT? Uiteraard allereerst een tot in de puntjes georganiseerd tennistoernooi! Er wordt gespeeld in poules zodat u verzekerd bent van het spelen van meerdere wedstrijden. Daarnaast durven wij te stellen dat ons toernooi wordt gehouden op het mooiste tennispark van de Betuwe en verre omstreken!

Het toernooi staat verder bekend om de bijzondere dingen die naast het tennis worden georganiseerd. Ons aanbod voor dit jaar:

  • U ontvangt een bijzonder aandenken bij inschrijving
  • Op vrijdagavond doen we altijd net even iets extra’s. Dit jaar hebben we een Franse avond en serveren we lekkere passende hapjes en drankjes.
  • VTT super loterij met vele leuke prijzen en ieder jaar een dikke hoofdprijs.
  • Tijdens het hele toernooi zijn we actief aan het fotograferen. Via deze website schrijven we dagelijks leuke verhalen en zullen we ook de foto’s van alle speeldagen delen.

Wanneer

Het toernooi vindt plaats van zaterdag 1 t/m zondag 9 Juli 2017

Sluiting inschrijving: vrijdag 16 juni 2017

Inschrijven

U kunt inschrijven voor de categorieën 3 t/m 8 (18+) via toernooi.nl. Per deelnemer kan maximaal aan 1 onderdeel worden meegedaan en het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Houdt er rekening mee dat beide spelers zich dienen in te schrijven voor een geldige inschrijving. Inschrijven is uiterlijk mogelijk t/m 16 juni 2017.

Wedstrijdbepalingen

Voor gedetailleerde informatie over ons toernooi verwijzen we u graag naar onze wedstrijdbepalingen.